Its a Goa life - Reisverslag uit New Delhi, India van Berber Holwerda - WaarBenJij.nu Its a Goa life - Reisverslag uit New Delhi, India van Berber Holwerda - WaarBenJij.nu

Its a Goa life

Door: BerberHolwerda

Blijf op de hoogte en volg Berber

06 November 2011 | India, New Delhi

Indiaaaaaaaaaaaa

Hee allemaal, even een teken van leven. Daar zitten jullie misschien wel om te springen.
Haha we zijn al lekker in de flow... alles overgeven en gewoon maar erin mee gaan. Het is toch een stukje warmer dan ik gedacht had.
Daar moet ik nogal aan wennen. Maar verder alles ok. Audrey en ik hebben elkaar gevonden zoals jullie gelzen hebben. Thank god.. for that..
De eerste nacht in een luxe beach hut in de rimboe overnacht en de tweede nacht besloten we om ieder samen een te nemen. Een primitief hutje maar ik vind het geweldig. Een bak water als douche en dat in de open air.. zoo gaaaf hahaha
Een lekker tweepersoonbed een een eigen zitje buiten. We hebben al heerlijk gegeten de afgelopen dagen.
En ja babette en richard de lassi smaakt super lekker... En nee dat is geen hond haha
Zo meteen gaan we aan de slag.. we gaan naar een cooking class en daar heb ik super veel zin in. Volgende keer probeer ik wat fotos erop te zetten. Nu stop ik weer voor nu...
Namaste BB

• 06 November 2011 - 16:49

A.Holwerda:

Hallo Berber,
    Wat een onderneming die je bent aangegaan. Wij hopen dat je met spannende verhalen terug komt.
    Groetjes van je oom en tante.

• 06 November 2011 - 16:53

Paul:

Hoi Berber
    Fijn te lezen dat het allemaal in orde is en dat jullie elkaar hebben gevonden. Veel mensen op de Bremhorst hebben met je meegeleeft (oa ik). Groetjes ook van Lenie en haar man. Ze wisten niet zo goed hoe ze moesten reageren mar dat heb ik even uitgelegd. Heel veel plezier met de cooking class. Hier is het nog mooi weer maar het gaat wel kouder worden.
    Liefs
    Paul

• 06 November 2011 - 17:55

Mandy:

Klinkt goed Berber!
    Echt super dat je ons zo op de hoogte kan houden. Je update komt trouwens niet via facebook binnen hoor. Daar is iets misgegaan blijkbaar.

• 06 November 2011 - 18:21

Richard:

Maar flink afblussen met Lassie als je aan het fornuis staat haha ... Nee da's idd niet de hond in de pot. En kijk uit met de hallucinerende variant met mushrooms ... Zie je nog een roze olifant ;-)) Have some fun en ik kom zeker proeven als je in NL je kookkunsten in pies, puding & hot spicy food gaat vertonen. Nu ff kijken naar SYTYCD kijken ;-D

• 06 November 2011 - 20:45

Babette:

hee die Ber!!
    Ik wist het dat je het geweldig zou vinden en het klopt he! superlekker eten, mooie omgeving en buiten douchen en niet te vergeten het vrije gevoel!!! Superveel plezier toegewenst met Audry en wij leven zo met je mee, en zijn natuurlijk een beetje jaloers op al dat heerlijke eten daar, dat ik het niet kon laten om in het weekend pappadums te bakken....mmm toch een beetje india gevoel, maar lang niet zo lekker als de echte!! die heb jij natuurlijk allang gegeten...
    Dikke knuffel van ons allemaal!!

• 07 November 2011 - 15:02

Arjan:

Hallo Levensgenieter,
    Het lijkt het Zwitser leven wel....!!! Maar dan iets verder weg.
    India is zo grooooooot, maar waar zit je nu precies? Vrijdag zit ik in Zuid Afrika, dus als ik terug ben reageer ik weer op je reisverslag.

Namaste!

• 07 November 2011 - 16:23

Femke:

He lieve Berber,

Wat leuk om je eerste reisverslag uit India te lezen! Klinkt goed hoor, chillen aan het strand in een primitief hutje, lekker eten, kookworkshopje
    :-) Go with the flow. Das het goeie leven, lekker van genieten!!!

liefs,
    Femke