arambol
Door: BerberHolwerda
Blijf op de hoogte en volg Berber
17 November 2011 | India, Arambol
Zo, we zijn weer wat dagen verder.
Palolem was ok, patnem beach was leuk. We hebben daar leuke dagen doorgebracht. We zo ook bijvoorbeeld allebeide een hennatatoo laten zetten... Die nu al wat aan het slijten is. De cookingclass was trouwens geweldig geweest. Wie kan nou zeggen dat hij les heeft van 1800 tot 2400 uur hahaha.... Het was allemaal erg gezellig en konden zelf lekker aan de slag en hebben best wat geleerd. We hebben heerlijke dagen aan patnembeach doorgebracht en bijna elke avond ergens anders gegeten. De laatste avond gingen we uitpakken met een uitgaansavond. We hoorden al over de silentdisco. Maar waren eigenlijk steeds te moe om erop uit te gaan. Nu was Audrey voornamelijk nog erg moe maar ze heeft zich toch erheen meegesleept.(Ze was elke ochtend namelijk aan de yoga.) En het was een super gezellige avond geworden ondanks we best moe waren. Ik vond het heel appart met een koptelefoon op, met drie kanalen en maar dansen in stilte. Soms deed ik hem even af om naar de mensen te luisteren.. hahaha iedereen zong met zijn eigen muziek mee of maakte toch geluid... springen etc... Was een leuke afsluiter van onze eerste week Goa.
Nu zitten we in arambol en dat heeft toch een hele andere vibe dan palolem. De mensen zelfs de verkopers zijn vriendelijker en minder opdringbaar.
Het voelde meteen een stuk beter aan.
We hebben hier niet zo heel veel ondernomen.
Ik heb een mooie ring en ketting gekocht en de bloes van de sari laten maken. Vanochtend hebben we die opgehaald en gepast. ik hoop dat de fotos lukken om over te zetten.
Ook heb ik een lulu in mijn haar laten maken. Dat is een soort dreadlock maar dan met gekleurd draad om een streng haar heen gewikkeld. Staat wel leuk en kleur rijk.We hebben een heerlijk eet tentje double dutch gevonden gerund door nederlanders. Daar hebben we elke ochtend ontbeten. Ook zijn we nu meer op zoek gegaan naar yoga teachers. Ik heb een keer yoga gedaan en daarna kreeg ik voor het eerst last van diaree. Het wc bezoek was niet zo erg maar de buikkramp die ik ervan kreeg dus heb ik me maar even 2 dagen rustig gehouden.
We wilden ook naar de markt in Ajuna maar dat kwam er nu even niet van. Ook vond ik het wel leuk om een tarotlegging te laten doen. En die was verrassend erg goed.
Vanavond gaan we weer weg. Weg uit arambol en Goa op pad naar een andere provincie en andere stad/dorp Hampi.We hebben hier erg genoten van de zon, zee en strand. Dat zullen we straks niet meer hebben.
liefs Berber
17 November 2011 - 13:25
Marijn:
Namaste Madam Berber!
Double dutch jaaaaa dat ken ik nog! Heb ik 1e kerstdag gevierd met een california guy hahaha! En ik ben een maand moeten blijven waar jij nu bent omdat ik was aangereden door een local bus! Kon niet lopen...maar heb nog geluk gehad dat ik leefde! Maar goed wil je niet bang maken, ik had dat ongeluk nou eenmaal en heb daardoor wel leuke mensen ontmoet en kende veel mensen omdat ik geen kant op kon hahaha! En je gaat lekker naar Hampi tof daar wilde ik ook heen maar mijn plannen waren toen gewijzigd. Ik ging naar het ashram van AMMA..Ga je daar ook nog heen?
Enjoy! Marijn
19 November 2011 - 11:23
Leny:
Leuk dat wij met jouw verslagen op de hoogte blijven over jullie ervaringen. Jammer van de buikpijn,of kreeg je die niet toen je aan de Bremhorst liep te denken?Wij wensen jullie nog veel reisplezier en tot lees.Gr.Leny en Wim. -
20 November 2011 - 09:59
Richard:
Mooi verslag Berber. Ik reis in gedachten met je mee tijdens het schrijven. Is je buik al wat rustiger geworden na je eerste aanvallen ? Soms is de melk in de lassi de oorzaak, maar hoe je he went of keert ... het komt daar toch zoals het komt. Leuke foto's op FB. Jou in in een sari ... nu nog een leuk buikdansmuziekje ;-) Fijne tijd en ik lees je !
20 November 2011 - 16:14
Ina:
Leuk om je verslagen te lezen. Je onderneemt wel heel veel dingen. Wel spannend he? Mis je toch wel.
Groet Ina -
21 November 2011 - 20:27
Trees Van Rooijen:
Vanmorgen heb ik tijdens het bewonerspraatje je reisverslag voorgelezen. De bewoners vonden dat ontzettend leuk en leven helemaal met je mee. Ik heb voorgesteld om op de woensdagmiddag ook eens een silentdisco te organiseren maar daar voelde men niet zoveel voor. Fijn dat wij zo met je mee kunnen reizen en al je belevenissen kunnen lezen. Heel veel plezier en groetjes van ons allemaal. -
23 November 2011 - 16:21
Babette:
Hee die Ber! Wat heerlijk om je verhalen te lezen! Ben erg benieuwd hoe jullie Hampi gaan ervaren! En ik hoop dat je alweer wat opgeknapt bent!
veel liefs Babette -
27 November 2011 - 06:41
Berber Holwerda:
Hallo allemaal, wat leuk jullie reacties. Erg fijn om te lezen, zo reizen jullie een klein stukje met me mee. Helaas werken de fotos niet op deze site. Deze plaats ik zo nu en dan op facebook.
En stop niet met reacties plaatsen!
groetjes Berber