Madekirie,
Door: BerberHolwerda
Blijf op de hoogte en volg Berber
18 December 2011 | India, Mysore
Na twee weken ofiets geen pc ter beschikking te hebben. Nu eindelijk weer een internetcafe gevonden in Kumily.
Maar laat ik bij het begin beginnen....
Mysore reden we weg met de bus weg uit de drukke stad.
Op naar Madekirie. De rainforest in...
Lekker de natuur en rust op zoeken.In Madekirie was het een stukje kouder dan we gewend waren. We moesten weer lange kleren aan trekken...
We hadden een mooi hotel uitgezocht.
Rainforest retreat. Waar aan een ecologische farm werd gewerkt. Ook hebben we daar even wat vrijwilligerswerk gedaan. de grond gewied met blote handen tussen de aardbeiden, ananas en zoete aardappels. Even de handen uit de mouwen gestoken. Het eten wat we daar kregen was niet van een menu kaart maar aten met de familie mee. Het was heerlijk een heel ander soort indiaas eten dan we gewend waren in restaurants. Zonder alles onder de chili poeder te hebben gegooid.
Tja dat pittige eten valt me toch meer tegen dan ik vantevoren gedacht had. haha
We hebben zelf een wandeling gemaakt berg af en op en ook een trekking met een amerikaans koppel. De pijnlijke knie van mij begon op te spelen en werd misselijk van de pijn toen we de berg op liepen. Trekking en ik passen geloof ik niet zo goed bij elkaar.
Ook heb ik weer eens wat getekend... fijn om te doen met potlood en krijt. In Hampi heb ik ook een tekening gemaakt van het uitzicht. Vaak niet de tijd om even wat rustigers aan te doen omdat er zoveel altijd te beleven valt.
Ook huishoudelijke taken zoals wassen moest weer eens met de hand gedaan worden. Helaas was het klimaat in het regenwoud zo vochtig dat het drogen absoluut niet ging.
De volgende bestemming word Ooty. Dit waren we eigenlijk niet van plan maar ja zo zonder vaste reserveringen kunnen we onze planning lekker veel omgooien...
18 December 2011 - 17:35
Richard:
Heel wat doen lees ik en waarom wandelen als je ook de omgeving gewoon in je kunt opnemen of vereeuwigen in een stukkie schildering ...fotoboeken met dezelfde plaaten en routes en bezienswaardigheden zijn er zat, schetsboek vol met tekeningen zal ook mij zeker aanspreken:) Ik ga nu naar je volgende reisverhaal ... Zijn d'r een boel. Top !